Hvilke felger passer min bil

Her ser du også lagerstatus på felgene og anbefalte dekkdimensjoner. Dersom du ikke kjenner til hvilke boringer og innpress din bil krever,. Endel ganger har du kanskje lurt på om andre merkers felger kan passe til din bil.

Her er en nettside hvor du på en svært enkel måte kan finne det ut:. Systemet kunne ikke matche bilen mot vognlisten vår, vennligst velg den du ønsker i. Beregn alternative dekkstørrelser for kjøretøyet ditt med dekk-kalkulatoren. Kjøper du nye felger skal selger kunne finne riktig felg som passer til bilen.

Felger til VW Touran – Bilpleie, dekk og stylinginnlegg3. Passer felger med ETpå bil som har ET45. Dumt spm, men hvilke felger passer bilen min ? Jeg vet at jeg burde lest tråden om felger og hva som passer hva og dette gjorde jeg, men ble ikke mye klokere! Jeg fant ut dette : BMW 3-serie . Annet BMW og motorpratinnlegg12. Hvilke biler passer felgen til?

Sjekk hvilke felger som passer din bil. Nye felger kan gjøre stor forskjell på utseende til din bil.

Først må du kjenne bilen din og hvilke dimensjoner og størrelser den må ha. Selger bør ha de riktige opplysninger om felger og dekk. Ville aldri kjøpt noe som jeg ikke vet passer til bilen min, du kan fort tape noen . Når du skifter dekk må du sørge for at de har samme dekkdimensjon som dekkene bilen opprinnelig var utstyrt med.

Spørsmål, hvordan vet jeg at dekkene mine passer på de felgene? J er en kode for hvilke materiale felgen er laget av. Skal ha nye dekk til min volvo 24 og dimisjonen som sitter på nå er. Skulle gjerne hatt litt større felger som f. Her står innpress og bolte sirkel på Amazon og diverse andre biler.

Dekk og felg: Har noen TSW felger eg ikke finner bil til. NO Hvis du vil ha en felg som skiller seg ut, eller felger som skal vare,. NO og sjekk vognlista der, så ser du hvilke felger som passer akkurat din bil enten det er . Syntes AMG felger passer W2veldig bra, da en av disse:.

Regner med de skulle passe til min også. Lurte som sagt på fra hvilken biltyper kan jeg bruke felger fra. Men bare sjekk innpress og slikt før du kjøper noe, din bil skal . Bruk vår konfigurator, og se felgene som passer til din bil her.

Hei folkens, jeg lurer på hvilken felger som passer best til mrmkbilen : Bilde Felgene jeg har sett på : krom. Burde jeg bestilt dem til bilen min nå gjennom forhandler? Enig med dere at Madrid felgene passer godt til e-golf!

Dekkalkulator lar deg finne riktige dekk til din bil. Hvordan kan jeg kjøpe mine dekk på nettet? Min erfaring er at og 16felger er penest på de mer moderat stylede bilene, har.